Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe O femeie a născut gemeni, însă doar unul e al ei

O femeie a născut gemeni, însă doar unul e al ei

Un articol de: |
Foto: ABC News Externe

Caz rar în lumea medicală. O femeie a născut gemeni, dar doar unul dintre copii este al ei. Jessica Allen, o femeie de 31 de ani din California, a acceptat să devină mamă surogat pentru un cuplu de chinezi, dar, în același timp, a rămas însărcinată și cu soțul ei, informează ABC News.

Allen a devenit mama surogat pentru un cuplu din China. În aprilie 2016, un embrion de sex masculin fecundat de cuplul chinez i-a fost implantat în uter la un centru de fertilizare in vitro, iar nouă zile mai târziu, analizele de sânge au confirmat că Jessica este însărcinată.

Citește și: Trump al Cehiei NU a OBŢINUT votul de ÎNCREDERE pentru a FORMA GuvernulAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPreședintele MEXICAN și mai mulți membri ai cabinetului au avut nevoie de ÎNGRIJIRI medicale. La ce EVENIMENT au participat oficialii

Peste șase săptămâni, medicul i-a spus că mai are un copil. Șanaa unei divizări a embrionilor este foarte mică, dar ea există, a explicat specialistul.
În decembrie anul trecut, femeia a născut ceea ce credea că sunt gemeni identifici. Nu a avut ocazia să-i vadă atunci, dar i s-a arătat o fotografie.

”Am observat că unul era mult mai deschis la coloare decât celălalt . Era evident că nu sunt gemeni identici”, a spus Jessica.
O lună mai târziu, un test ADN cerut de cuplul chinez a relevat faptul că al doilea copil nu provenea din embrionul implantat prin fertilizare, ci era de fapt, fiul biologic al soților Allen.

Familia chineză a lăsat copilul în grija unei agenții de mame surogat și a cerut pagube de peste 20.000 de dolari. Banii ar fi trebuit să fie plătiți de către familia Allen, dar ei au reușit să-și ”înfieze” propriul copil și despăgubirile către chinezi să fie suportate de agenție.

Citește și: Romanii NU mai au nevoie de vize pentru JaponiaSharon Stone a fost întrebată dacă a fost HĂRȚUITĂ sexual. Cum a REACȚIONAT actrițaBRITANIC judecat pentru JIGNIRI RASISTE adresate fostei iubite din România: „CERȘETOARE JEGOASĂ, ROMÂNCĂ IEFTINĂ”

Citeşte mai multe despre:   ]ns[rcinat[,   gemeni,   mamă surogat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe