Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe O stațiune montană din Statele Unite frecventată de celebrități, amenințată de un incediu de amploare

O stațiune montană din Statele Unite frecventată de celebrități, amenințată de un incediu de amploare

Un articol de: |

Peste 2.000 de case din stațiunea Sun Valley, Idaho,, unde numeroase staruri de la Hollywood dețin proprietăți, erau amenințate, luni, de un incendiu de amploare. Potrivit AFP, în jur de 1.200 de pompieri luptau luni împotriva flăcărilor. Incendiul ”Beaver Creek Fire” a distrus începând cu 7 august, când a izbucnit, peste 42.000 hectare de vegetație și a fost stins în proporție de 8%.

În jur de 2.200 de case au fost evacuate de autorități, într-o regiune unde celebrități precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Tom Hanks sau Richard Dreyfuss deţin proprietăţi.

Munca pompierilor este împiedicată de terenul montan și accesul dificil în zona cuprinsă de flăcări, precum și de temperaturile ridicate, rafelele de vânt susținute și umiditate.

Citeşte mai multe despre:   statiune montana,   sun valley,   Idaho,   celebritati,   incendiu de amploare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe