Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe O tânără din Serbia suferă de o afecțiune rară care o face să vadă lucrurile invers

O tânără din Serbia suferă de o afecțiune rară care o face să vadă lucrurile invers

Un articol de: |

Bojana Danilovici este o femeie din Serbia care suferă de o afecțiune rară. Din această cauză, tânăra vede lucrurile invers, relatează Daily Mail.

Creierul său procesează pe dos informațiile pe care le primește.

Tânăra de 29 de ani care trăiește în orașul Ujitse din sud-vestul Serbiei suferă de o formă rară și neobișnuită a afecțiunii metamorfopsie. Asta înseamnă că citește ziarele de jos în sus și se uită la televizorul așezat invers.

Bojana a povestit că a început să scrie și să deseneze invers încă de când era la școală.

Așa m-am născut. Este doar modul în care eu văd lumea”, a spus Bojana, expert în economie.

Experții în neurologie de la Institutul din Massachusetts și Harvard spun că tânăra suferă de o afecțiune numită ”fenomenul orientării în spațiu”.

Ei spus că ochii mei văd imaginile normal, însă creierul meu le schimbă. Însă nu par să știe exact cum se întâmplă acest lucru, ci doar că se întâmplă undeva în creierul meu”, a afirmat Bojana.

Danilovici, care deține o funcție la primăria locală, are un birou ieșit din comun. Acolo totul este invers: tastatura, monitorul, telefonul și bilețelele care îi amintesc întâlnirile programate.

Citeşte mai multe despre:   tanara din serbia,   afectiune rara,   vede lucrurile invers
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe