Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Obama: Rusia va rămâne izolată de comunitatea internațională dacă Putin va alimenta conflictul din estul Ucrainei

Obama: Rusia va rămâne izolată de comunitatea internațională dacă Putin va alimenta conflictul din estul Ucrainei

Un articol de: |

Rusia va rămâne izolată de comunitatea internațională, dacă Vladimir Putin va continua să alimenteze conflictul din estul Ucrainei, a avertizat președintele american, Barack Obama la summit-ul G20 de la Brisbane că, informează AFP.

"Dacă el continuă să încalce dreptul internațional, să încalce acordul asupra căruia s-a angajat cu câteva săptămâni în urmă, izolarea cu care se confruntă în prezent Rusia va continua", a declarat liderul de la Casa Albă.

Comunitatea internațională trebuie să se arate "foarte fermă în legătură cu cerința de a face să fie respectate principiile fundamentale. Unul din aceste principii este că nu pot fi invadate alte țări sau nu pot fi finanțați mandatari și sprijiniți într-un mod care să dezintegreze o țară care are alegeri democratice",  a mai spus Obama.

Rusia neagă vehement orice prezență a sa militară în Ucraina, așa cum afirmă cu regularitate autoritățile prooccidentale de la Kiev.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe