Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe ”Om la Om”. Cornel Nistorescu: Avem și noi de cine să râdem. Râdem de britanici că au sfeclit-o! Nu cred că britanicii au înțeles mare brânză din ce au votat (VIDEO)

”Om la Om”. Cornel Nistorescu: Avem și noi de cine să râdem. Râdem de britanici că au sfeclit-o! Nu cred că britanicii au înțeles mare brânză din ce au votat (VIDEO)

Un articol de: |

Sorin Avram și Cornel Nistorescu au comentat în emisiunea ”Om la Om”, pe B1 TV,  decizia exprimată prin vot a britanicilor de a părăsi Uniunea Europeană, după 43 de ani de apartenență la blocul comunitar.

Întrebat de Sorin Avram dacă situația după votul din Marea Britanie este de râs, Cornel Nistorescu a răspuns: ”DA! Păi avem și noi de cine să râdem! Râdem de englezi că au sfectit-o!”.

Citește și: Mesaj IMPORTANT din partea SUA pentru ROMÂNI! (FOTO)Ce mesaj avea scris în palmă criminala de la metrou. Detalii șocante ies la ivealăImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoOamenii lui Putin au ajuns la Phenian: Rușii RENEGOCIAZĂ UN ACORD MILITAR important cu nord-coreenii

”România e plină de experți în situația Angliei, și a englezilor, mai ales a Uniunii Europene, or eu cred că nu e vremea nici să ne bucurăm, nici să râdem, ci e un bun prilej să ne gândim ce-i cu noi. Mi se pare că este concluzia cea mai importantă și e invitația cea mai dureroasă și mai presantă pe care o face acest rezultat al votului din Marea Britanie.

Anglia se descurcă, englezii sunt un popor descurcăreț, comercial, care străbate oceanele, are interese peste tot. Nu cred că-i plânge cineva”, a susținut Nistorescu.

Întrebat de Sorin Avram care ar putea fi motivele pentru care britanicii au votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană, Cornel Nistorescu a răspuns: ”nu cred că au înțeles mare brânză din ce au votat și ce se întâmplă. Și în Anglia oamenii sunt manevrați destul de simplu prin media, și în Anglia există prejudecăți și spaime, iar acest proiect european, care e unul necunoscut, fără trecut în istoria umanității, e unul al construcției în mers. Fără a fi definit prealabil, acest proiect suferă modificări pe măsură ce se completează și astfel se poate ajunge la concluzia că poate e sortit eșecului.

Citește și: Atac SINUCIGAȘ CU BOMBĂ! Atacatorul era îmbrăcat în UNIFORMĂ DE POLIȚIE! Bilanțul MORȚILOR!RUPTURĂ la Bruxelles: Comisia Europeană și Consiliul European, în RĂZBOI pe tema REFUGIAȚILORVă mai amintiţi de Edam, CEL MAI NEGRU bebeluş din lume? Iată cum arată ACUM, la 4 ani. Îl mai recunoașteți?! (FOTO)

E greu să convingi în Europa 40-50.000 de nații, grupuri etnice, grupuri profesionale, comunități locale că acest proiect este benefic. Orice deturnare, mistificare, exagerare poate crea confuzii și duce la rezultate-șoc. De asta e un proiect care, fără o comunicare excelentă, nu poate fi dus mai departe, or în Anglia au fost multe trucuri că e periculoasă, multe exagerări în a prezenta aceste pericole ale Uniunii. Totuși, au fost bine mediatizate, să zicem, birocrațiile și excesele de la Bruxelles.

Ce-i drept, la Bruxelles e și corupție, și prostie și lentoare. Toate la un loc se regăsesc, toate slăbiciunile omenești, pentru că este o structură extrem de mare. Dar, iarăși, să fie sănătoși englezii! Sunt englezi și se vor descurca. Încă au o reminiscență de imperiu, au un fel de semicapitală financiară a lumii. Să fie sănătoși!”.

”Om la Om”. Cornel Nistorescu: Nu cred că britanicii au înțeles mare brânză din ce au votat

Citește și: Escaladează TENSIUNILE în Israel! Liderul Hamas, ARESTAT!”Israelul e un stat terorist” - Erdogan, la summitul extraordinar al liderilor musulmaniAdio, drepturile omului: China colectează mostre de ADN de la minoritatea musulmană uigură!

 

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe