Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Optimiști, după Brexit. Oficiali români: Nu vor fi afectate relațiile bilaterale cu Marea Britanie (VIDEO)

Optimiști, după Brexit. Oficiali români: Nu vor fi afectate relațiile bilaterale cu Marea Britanie (VIDEO)

Un articol de: |

Oficialii români dau asigurări că ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu va afecta în nicun fel relaţia bilaterală dintre regat şi România, informează B1 TV. Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, este de părere că ţara noastră va continua colaborarea foarte bună atât din punct de vedere militar, cât şi pe linia de securitate. Şi Ministrul de Interne, Petre Tobă, s-a arătat convins că ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană nu va afecta relaţiile cu România în domeniul său de activitate.

”După cum știți de la Guvern, unde a avut loc o primă ședință de evaluare vineri după-amiază, această analiză de impact pe mai multe dimensiuni este în curs și Ministerul Apărării Naționale face parte din grupul care efectuază această evaluare. Sigur, în ceea ce ne privește, important este modul în care vom continua colaborarea bilaterală cu Marea Britanie și nu avem niciun fel de motiv să credem că ceea ce este extrem de pregant în această relație bilaterală, anume cooperarea militară și pe linie de securitate, nu va continua”.

Citește și: Chișinăul și-a rechemat ambasadorul din Federația Rusă pe o perioadă nedeterminatăÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorVladimir Putin susține că nu are de gând să elimine opoziția

A fost reacţia Ministrului Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, după ce britanicii au ales să părăsească spaţiul comunitar. Şi Ministrul Petre Tobă dă asigurări că ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană nu va afecta relaţiile cu România pe linia de responsabilitate a Ministerului de Interne.

”Și noi la, Ministerul Afacerilor Interne, suntem într-un proces de evaluare a tuturor acestor implicații. Noi în ultima perioadă am dezvoltat, vreau să spun că avem o relație bilaterală excelentă cu organele de aplicare a legii din Marea Britanie. Chiar în acest moment, în Regatul Unit avem doi atașați de afaceri interne și șapte polițiști care desfășoară misiuni operative. Vom pune în continuare foarte mult accent pe această relație bilaterală și vom vedea la finalul analizei care vor fi aceste concluzii”.

Optimiști, după Brexit. Oficiali români: Nu vor fi afectate relațiile bilaterale cu Marea Britanie

Citește și: Anomalii în rândul animalelor: Oamenii de știință arată că maimuțele japoneze au interacțiuni sexuale cu cerbii pătați Ce au ÎN COMUN Nicolae cu Prințul Harry. NEPOTUL Regelui Mihai, în ATENȚIA presei britaniceRoma a revocat exilul poetului Ovidiu, la 2.000 de ani de la moartea sa

Citeşte mai multe despre:   brexit,   relatii bilateriale,   relatiile romano-britanice,   Mihnea Motoc,   Petre Toba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe