Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Papa Francisc s-a întâlnit cu un băieţel orfan din Republica Moldova

Papa Francisc s-a întâlnit cu un băieţel orfan din Republica Moldova

Un articol de: |

Papa Francisc s-a întâlnit miercuri cu mai mulţi copii din Europa, inclusiv cu un băieţel, Vasilică, în vârstă de 11 ani, din Republica Moldova.

Suveranul Pontif s-a întâlnit cu mai mulți copii care i-au trimis scrisori și desene, printre cei prezenţi fiind și Vasilică, un băiat orfan din Republica Moldova, care era aşezat în primul rând.

Băiatul moldovean face parte dintr-o delegaţie a Consiliului Conferinţelor Episcopale Europene (CCEE).

Acesta i-a înmânat Papei o carte cu desene şi scrisori de la copii, provenind din suburbiile statelor europene.

"Dragă Papă Francisc, surioara mea mi-a spus că trebuie să-ţi spun «Papă», dar eu nu ştiu ce înseamnă «Papă», de aceea îţi spun «tată» (...). Acum mama mea nu mai trăieşte, pentru că oamenii răi i-au făcut rău. Dar vreau să-ţi spun că, în fiecare zi, vin la mâncare, într-o bucătărie care poartă numele tău, şi îţi trimit o fotografie cu mine în bucătărie, pentru că un om preot ne-a luat din stradă, aici, la Chişinău, ne-a dat o casă în care să putem dormi şi să mâncăm, ceea ce el găteşte pentru noi", i-a scris Vasilică Papei Francisc. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Vasilica,   Papa Francisc,   baietel moldovean,   republica moldova,   scrisoare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe