Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Parlamentarul german Susanne Kastner: Nu e înțelept ca USL să limiteze drepturile CC înainte de alegeri

Parlamentarul german Susanne Kastner: Nu e înțelept ca USL să limiteze drepturile CC înainte de alegeri

Un articol de: |

Președinta Comisiei de Apărare a Bundestag-ului și președinta Grupului parlamentar de prietenie Germania-România, socialista Susanne Kastner, a acordat un interviu cotidianului german Deutsche Welle despre schimbările politice din România. Ea s-a arătat îngrijorată față de modificările făcute la Curtea Constituțională și Avocatul Poporului.

„Mai multe griji îmi fac referitor la Curtea Constituțională și la Avocatul Poporului. Mă gândesc că nu este foarte înțelept ca USL să limiteze cu atât de puțin timp înaintea alegerilor drepturile Curții Constituționale,” consideră ea.

Despre schimbările Robertei Anastase și a lui Vasile Blaga de la conducerea Camerei Deputaților, respectiv Senatului, spune că sunt normale, din moment ce s-au produs în contextul unori noi majorități, cărora li se cuvin acesta.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe