Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Parlamentul de la Chișinău a luat COPY-PASTE raportul ANI din România

Parlamentul de la Chișinău a luat COPY-PASTE raportul ANI din România

Un articol de: |

Plagiat la scară internațională! Parlamentul Republicii Moldovei prezintă Raportul de activitate pe 2016 al Agenției Naționale de Integritate din România ca fiind al lor.

Pe pagina oficială a legislativului de la Chișinău la rubrica Rapoarte ale instituțiilor de stat este plasat Raportul de activitate pentru anul 2016 al Autorității Naționale de Integritate din țara noastră, scrie Ziarul de Gardă.

Citește și: Satul fantomă de la granița Coreei de Nord. Ce s-a ales de ”paradisul” creat de Phenian pentru a-i ademeni pe sud-coreeni (VIDEO)În autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Carasela a murit la doar 22 de ani. Nedrept ce a pățit studenta de la Universitatea de Medicină și FarmacieInvestiții URIAȘE ale americanilor în investigarea OZN-urilor: "Am făcut ceva ce nu s-a mai realizat"

1 583 de dosare finalizate de inspectorii noștri, tot atâtea și la ei. 263 cazuri de incompatibilitate, 174 conflicte de interese, 25 cazuri privind constatarea unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate și 20 cazuri referitoare la constatarea indiciilor privind sãvârșirea unor fapte penale (fals în declarații, infracțiuni asimilate faptelor de corupție), toate sunt copiate din raportul ANI pe site-ul Guvernului de peste Prut.

Prin comparație, scrie Ziarul de Gardă, Autoritatea Națională de Integritate moldovenească, de la începutul anului 2016 până la data de 31 iulie, când instituția a devemit nefuncțională, a înregistrat rezultate mult mai slabe. Astfel, ANI din Republica Moldova a finalizat 303 dosare, majoritatea dintre acestea, 188 la număr au fost însă clasate și numai 115 au constatat probleme de integritate. 

Citeşte mai multe despre:   copy paste,   plagiat,   raport ANI,   moldova,   Chisinau
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe