Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Parlamentul European a propus anularea roaming-ului pentru R.Moldova

Parlamentul European a propus anularea roaming-ului pentru R.Moldova

Un articol de: |
Foto: Timpul.md Externe

În Parlamentul European s-a lansat propunerea privind anularea plății pentru roaming în ceea ce privește apelurile telefonice între Ucraina, Moldova și Georgia pe de o parte și Uniunea Europeană de cealaltă parte. Propunerea a fost inclusă în proiectul raportului Parlamentului European pentru alte instituții europene implicate în Parteneriatul Estic, scrie Radio Chișinău

Summit-ul pentru parteneriatul estic va avea loc în noiembrie și a fost propusă formarea unui fond de investiții în Ucraina. Pentru Ucraina, Moldova și Georgia va fi propus un model care vizează introducerea unor tarife unilaterale preferențiale și abolirea tarifelor roaming între parteneri și UE, dar și dezvoltatea unei benzi largi de înaltă capacitate.

Citește și: Germania: NEGOCIERILE pentru formarea unei MARI COALIȚII guvernamentale vor fi reluate Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRisc de AVALANȘĂ într-o stațiune montană. Turiștii au fost preluați cu elicopterul! (VIDEO)

Fondul de investiții trebuie alcătuit din contribuții de stat și individuale, în special în infrastructura socială și economică, iar proiectul va fi dezbătut la ședința Comitetului pentru afacerile externe al Parlamentului European.

 

Citeşte mai multe despre:   Parlamentul European,   tarof
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe