Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Pasagerii transportați cu taxiul de premierul Norvegiei, selecționați în urma unui casting pe stradă și plătiți

Pasagerii transportați cu taxiul de premierul Norvegiei, selecționați în urma unui casting pe stradă și plătiți

Un articol de: |

Mai mulți pasageri transportați de premierul Norvegiei Jens Stoltenberg, care s-a deghizat în șofer de taxi pentru un spot electoral, au fost de fapt, selectați în urma unui casting și plătiți, potrivit unui anunț făcut de partidul laburist, citat de AFP.

Luni, tabloidul Verdens Gang a dezvăluit că cinci din cele 14 persoane filmate în taxi cu ajutorul camerelor ascunse, au fost selecționate în urma unui casting pe stradă.

"Sunt cinci persoane obişnuite care au fost întrebate dacă vor să participe la o înregistrare video pentru partidul laburist şi care nu ştiau nimic decât că trebuie să meargă să caute un taxi", a confirmat Pia Gulbrandsen, purtătoare de cuvânt a partidului.

"Spontaneitatea lor era reală când şi-au dat seama că şoferul era premierul", a precizat ea.

Potrivit partidului, fiecare pasager a primit câte 500 de coroane (65 euro) ”ca mulțumire” și nicio persoană nu a trebuit să plătească cursa.

Jens Stoltenberg s-a deghizat în șofer de taxi și a încercat să poarte mai multe dicuții cu electoratul înaintea alegerilor din luna septembrie. (Detalii AICI)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe