Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Pericolul nebănuit din spatele "selfie-urilor": Fotografia de acest tip, una din cauzele răspândirii păduchilor în SUA (VIDEO)

Pericolul nebănuit din spatele "selfie-urilor": Fotografia de acest tip, una din cauzele răspândirii păduchilor în SUA (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: asherworldturns.com Externe

Fotografia de tip selfie ascunde un pericol nebănuit, aceasta fiind una dintre cauzele răspândirii păduchlor între adolescenții din SUA.

Deși nimeni nu s-ar fi gândit la acest lucru, păduchii necesită contactul direct pentru a trece de la o gazdă la alta, iar selfie-urile le facilitează drumul. Când tinerii se apropie unul de altul pentru a face fotografia, aceștia se transmit de la o persoană la alta.

Medicii pediatri recomandtă tinerilor să stea mai departe unul de celălalt atunci când își fac fotografii, având în vedere că s-a înregistrat un val de răstpândire a păduchilor în rândul adolescenților, informează ABC News.

Pericolul nebănuit din spatele "selfie-urilor"

Citeşte mai multe despre:   paduchi,   selfie,   tineri,   SUA
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe