Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Peste 12.000 de români stau la coadă la trei secții de votare din Londra: Cozile se întind pe câțiva kilometri

Peste 12.000 de români stau la coadă la trei secții de votare din Londra: Cozile se întind pe câțiva kilometri

Un articol de: |
Foto: agentia.org Externe

Peste 12.000 de români stau la coadă, duminică după-amiază, la cele trei secții de votare din Londra, cozile întinzându-se pe câțiva kilometri, în timp ce oamenii continuă să vină la vot.

Mulți dintre ei așteaptă de mai multe ore și sunt hotărâți să nu plece, deși deși nu sunt convinși că vor ajunge să voteze, iar afară a început să plouă, relatează Mediafax.

Tommy Tomescu, lider al Partidului Europenilor, a declarat că, potrivit unor estimări oficiale, la cele trei secţii de votare din Londra s-ar afla peste 12.000 de români. Conform estimărilor sale, oamenii aşteaptă mai multe ore pentru a vota, la ICR votând cam patru sute de oameni pe oră, iar britanicii care trec prin zonă se opresc să întrebe ce se întâmplă.

La rândul său, o altă româncă, Silvia Dan a precizat că stă la coadă la secţia de la Consulat de la 7.30 şi nu reuşise să voteze până la 13.00, ora locală.

La secţia de la Consulat coada se întinde pe o distanță de aproximativ doi kilometri, fiind peste 2.000 de persoane.

„Totul merge foarte încet, în ritm de melc, nu există acea fluiditate. Eu mai am în faţa mea în jur de 200 de persoane şi cred că mai am de aşteptat cel puţin două ore", a spus românca pentru Mediafax.

O coada imensă, unde oamenii asteaptă mai bine de două ore, s-a format și la sectia de la Portsmouth, la circa 120 de kilometri de Londra.


Citeşte mai multe despre:   Londra,   cozi la sectii de votare,   alegeri prezidentiale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe