Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Poliția canadiană recurge la sensibilizare pentru a atrage atenția conducătorilor auto: Au prezentat o înregistrare în care este lovit un urs (VIDEO)

Poliția canadiană recurge la sensibilizare pentru a atrage atenția conducătorilor auto: Au prezentat o înregistrare în care este lovit un urs (VIDEO)

Un articol de: |

Poliția călare din Canada recurge la sensibilizare pentru a atrage atenția conducătorilor auto asupra riscurilor pe care viteza și lipsa de atenție le presupune. În acest sens, au difuzat pe internet o înregistrare video, efectuată cu o cameră instalată pe o cască, în care un urs este lovit de un motociclist, relatează Toronto Sun.

Pe înregistrare se poate observa cum un motociclist pornește cu viteză pe un drum mărginit de o perdea de arbori în British Columbia. Atunci, apare un urs tânăr care traversează drumul alergând.

Motociclistul care, potrivit poliției, are o viteză de aproximativ 140 kilometri pe oră, este mult prea preocupat să privească vitezometrul și nu mai poate evita coliziunea.

Conform poliției, bărbatul a fost rănit ușor, iar ursul a fugit.

Un urs a fost lovit de o motocicletă în Canada
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe