Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ponta, românilor din Madrid: Este important sa fim mai uniți în țară și peste hotare

Ponta, românilor din Madrid: Este important sa fim mai uniți în țară și peste hotare

Un articol de: |
Foto: B1 TV Externe

Premierul Victor Ponta, s-a adresat, duminică, românilor din Madrid, spunându-le că este important să fie mai uniți atât în țară, cât și peste hotare, pentru a le arăta celorlalți cetățeni ai UE că sunt egali cu ei.

"Este important sa fim mai uniți în țară și peste hotare. Vreau să spunem că suntem mândri că suntem români, că suntem egali cu ceilalți cetățeni din UE, că suntem buni în ceea ce facem", a spus Ponta, la o întâlnire cu românii din Spania.

El a subliniat că actualul guvern este singurul care, în afara promisiunilor electorale, a luat măsuri concrete și a redus o parte importantă din taxele consulare.

"Atunci când am aprobat legea cu reducerea taxelor consulare, tot atunci am dublat alocația pentru 500.000 de copii din România. M-am gândit în același timp ce facem pentru cei care au de plătit o taxă pentru ca să-și înregistreze copiii în diaspora. Și atunci am redus aceste taxe consulare", a spus Ponta.

Premierul le-a vorbit românilor din Spania și despre proiectele Guvernului Prima casă și Prima mașină dedicate românilor din afara granițelor, care au scopul încurajării acestora să se întoarcă acasă.

Victor Ponta s-a întâlnit sâmbătă și cu reprezentanții comunității românești din Torino, în Italia.

Citeşte mai multe despre:   madrid,   Ponta,   romani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe