Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Premierul israelian a fost nevoit să le ordone miniștrilor lui să ia parte la ceremonia de primire a lui Donald Trump

Premierul israelian a fost nevoit să le ordone miniștrilor lui să ia parte la ceremonia de primire a lui Donald Trump

Un articol de: |
Foto:The Chronicle Externe

Ședință cu scântei la Tel Aviv. Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a văzut nevoit să le ordone propriilor miniștri să participe luni la ceremonia de întâmpinare a lui Donald Trump pe aeroportul Ben Gurion. Asta după ce mai mulți miniștri l-au informat că nu mai au de gând să vină, deoarece scurtarea ceremoniei de întâmpinare nu le-ar mai fi permis nici măcar să dea mâna cu președintele american. 

Miniștrilor nu le-a convenit deloc când au aflat că această ceremonie se va rezuma doar la intonarea imnurilor și la un salut scurt între premierul israelian și miliardarul republican. Totuși, această decizie a fost luată la cererea Casei Albe, precizează The Guardian.

Citește și: Roma a revocat exilul poetului Ovidiu, la 2.000 de ani de la moartea saA fost violată și ucisă în Beirut. Familia tinerei face un anunț devastatorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiATAC asupra românilor din Cernăuți: Tricolorul de pe fațada Centrului Cultural Român, FURAT (VIDEO)

În plus, mai mulți oficiali israelieni au criticat această vizită și au susținut că ea pare doar una ocazională, de vreme ce va dura doar 26 de ore.

Trump ar urma să discute despre deblocarea negocierilor de pace atât cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, cât și cu președintele palestinian Mahmud Abbas.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe