Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Premierul israelian Benjamin Netanyahu, întrevedere cu Vladimir Putin, la Moscova: "Sunt aici din cauza situației grave din Orientul Mijlociu"

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, întrevedere cu Vladimir Putin, la Moscova: "Sunt aici din cauza situației grave din Orientul Mijlociu"

Un articol de: |

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut, luni, la Moscova o întrevedere cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. Cei doi au discutat despre criza provocată în Siria de gruparea teroristă Statul Islamic.

“În Israel sunt foarte mulți imigranți din fosta URSS, aceasta pune o pecete specială asupra relațiilor noastre de stat și toate acțiunile Rusiei în regiune vor fi întotdeauna responsabile'', a spus Putin, transmite CNN


De asemenea, Putin a subliniat faptul că Siria nu este în măsură să deschidă un front împotriva Israelului, fiind ocupată cu problemele de pe teritoriul său.

Israelul și Rusia au aceleași interese — asigurarea stabilității în Orientul Mijlociu. Sunt aici din cauza situației grave în domeniul securității, situația devine din ce în ce mai gravă'', a afirmat premierul israelian.

 

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin,   Benjamin Netanyahu,   Rusia,   siria,   Israel
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe