Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Premierul Siriei: Armata siriană ”este mobilizată și are degetul pe trăgaci”

Premierul Siriei: Armata siriană ”este mobilizată și are degetul pe trăgaci”

Un articol de: |

Premierul Siriei, Wael al-Halqi, a declarat, sâmbătă, că armata siriană ”este mobilizată și are degetul pe trăgaci”, relatează AFP.

Totodată, prin intermediul unei declarații scrise, ce a fost difuzată de postul oficial, el a precizat că "armata este pregătită să facă faţă tuturor provocărilor şi tuturor scenariilor".

Autoritățile siriene au oferit asigurări că se pregătesc să fie vizate şi să reacţioneze faţă de atacuri aeriene americane, după plecarea observatorilor ONU care au părăsit țara sâmbătă dimineață.

Un oficial de rang înalt a declarat că se așteaptă ”la o agreiune în orice moment”, subliniind că Siria este ”pregătită să riposteze în orice moment”.

"Această agresiune (occidentală) nejustificată nu va avea loc fără o ripostă", a adăugat acest oficial. Susţinătorii atacurilor apără "o cauză rea, care nu are nimic a face nici cu morala şi nici cu dreptul internaţional", a precizat oficialul.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe