Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Președintele Belarusului și-a dus fiul de 11 ani la Adunarea Generală a ONU. Copilul a făcut parte din delegația oficială a statului (VIDEO)

Președintele Belarusului și-a dus fiul de 11 ani la Adunarea Generală a ONU. Copilul a făcut parte din delegația oficială a statului (VIDEO)

Un articol de: |

Preşedintele Belarusului, supranumit ultimul dictator al Europei, și-a dus fiul de 11 ani la Adunarea Generală a ONU de la New York, informează The Guardian. Copilul a făcut parte din delegația oficială belarusă și este pregătiti de tatăl său pentru șefia statului.

Alexandr Lukaşenko va candida luna viitoare pentru un al cincilea mandat consecutiv la președinția Belarusului și l-a desemnat pe Kolya în vârstă de 11 ani ca urmaș al său, motiv pentru care îl pregătește pentru șefia statului și îl ia cu el în toate delegațiile oficiale.

Kolya a stat cuminte alături de tatăl lui și a ascultat discursul rostit de acesta. Cei doi au fost prezenți și la New York, la memorialul durerii închinat victimelor atentatului terorist din 11 septembrie.

"Fiul meu nu a mers niciodată la culcare şi nu s-a trezit niciodată fără mine", a spus Lukașenko de mai multe ori.

Președintele Belarusului și-a dus fiul de 11 ani la New York, la memorialul durerii închinat victimelor atentatului terorist din 11 septembrie

Citeşte mai multe despre:   Alexandr Lukasenko,   Belarus,   Kolya,   Adunarea Generala ONU
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe