Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Preşedintele Parlamentului ungar: Acceptarea de imigranţi fără restricţii ţine de sustenabilitate şi de limitările instituţionale din ţările de destinaţie. Nesocotirea acestor limitări va provoca un haos fără precedent

Preşedintele Parlamentului ungar: Acceptarea de imigranţi fără restricţii ţine de sustenabilitate şi de limitările instituţionale din ţările de destinaţie. Nesocotirea acestor limitări va provoca un haos fără precedent

Un articol de: |

Haosul şi conflictul ameninţă în mod expres acele ţări care eşuează să limiteze admiterea imigranţilor, a declarat marţi, la New York, preşedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover, notează Mediafax.

Cei care provoacă criza imigraţiei şi ţările gazdă ar trebui să se afle în centrul atenției, a apreciat el, în cadrul celei de a patra ediţii a Conferinţei Mondiale a Preşedinţilor de Parlament.

Totodată, Kover şi-a exprimat susţinerea puternică faţă de proiectul declaraţiei Conferinţei, care îndeamnă ţările ce primesc imigranţi să-şi îndeplinească obligaţiile.

"Este necesar să ne concentrăm atenţia şi asupra altor factori. În primul rând, asupra responsabilităţilor ţărilor din care vin imigranţii, în al doilea rând asupra ţărilor care au provocat criza ce a declanşat valul migrării şi, în al treilea rând, asupra responsabilităţii grupărilor infracţionale şi grupurilor politice care profită de pe urma migraţiei", a mai spus acesta.

"Acceptarea de imigranţi fără restricţii ţine de sustenabilitate şi de limitările instituţionale din ţările de destinaţie. Nesocotirea acestor limitări va provoca, fără îndoială, un haos fără precedent şi conflicte grave şi în aceste ţări de destinaţie", a avertizat Kover în discursul său.

Politicieni, parlamente şi guverne din întreaga lume au o responsabilitate comună - dar nu egală - în menţinerea "ordinii naturale" şi sociale în întreaga lume, a apreciat el.

"Responsabilitatea ţărilor din întreaga lume este direct proporţională cu puterea şi influenţa lor", în opinia lui Kover.

"Noi, reprezentanţii instituţiilor cu autorizarea cea mai puternică din lume, adică parlamentele naţionale, suntem obligaţi să acţionăm împotriva oricărei puteri care încearcă să corupă ordinea naturală sau socială", a mai spus acesta.Citeşte mai multe despre:   László Kövér,   Parlament ungar,   imigranti,   criza imgrantilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe