Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Președintele rus susține că atitudinea Siriei privind distrugerea armamentului chimic ”inspiră încredere”

Președintele rus susține că atitudinea Siriei privind distrugerea armamentului chimic ”inspiră încredere”

Un articol de: |

Președintele rus Vladimir Putin susține că atitudinea actuală a Siriei ”inspiră încredere” că angajamentele privind armele chimice vor fi respectate.

"Nu pot garanta sută la sută că vom reuşi să ducem la bun sfârşit planul de distrugere a armamentului chimic, dar ceea ce am văzut în ultima vreme inspiră încredere", a declarat Putin, subliniind că Siria a acceptat să adere la Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), scrie AFP.

Statele Unite şi Rusia au ajuns la un acord în privinţa planului de plasare sub control internaţional şi de distrugere a arsenalului chimic sirian, regimul de la Damasc având la dispoziţie o săptămână pentru prezentarea listei cu arme neconvenţionale care ar urma să fie distruse, sub supravegherea Naţiunilor Unite, până la jumătatea anului 2014.

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin,   siria,   incredere,   armament chimic,   onu,   regimul de la Damasc
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe