Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Râul care curge sub mare: A fost descoperit într-o groapă naturală din Mexic (VIDEO)

Râul care curge sub mare: A fost descoperit într-o groapă naturală din Mexic (VIDEO)

Un articol de: |

Anatoly Beloschin, un fotograf care s-a scufundat la peste 25 metri adâncime, a descoperit un râu  într-o groapă naturală din Mexic, denumită Cenote Angelita, relatează Daily Mail.  

Cetone Angelita înseamnă ”Micul înger” și se află în Peninsula Yucatan din Mexic. Fenomenul neobișnuit poate fi observat doar de către scufundătorii experimentați care pot face față presiunii unor adâncimi de peste 50 metri.

Groapa naturală s-a format în urma prăbușirii unei pietre de calcar care, de atunci, se umple cu apă.

Cetone Angelita a fost folosită deseori de civilizația maiașă pentru riatualurile de sacrificiu.

În primii 25 metri de adâncime apa este limpede, astfel putând fi admirate frumusețile subterane, înainte ca prima imagine a rîului să apară.

Deși pare sfârșitul călătoriei, aici este doar jumătatea explorării. Din acest moment scufundătorii sunt nevoiți să-și aprindă lanternele pentru a găsi drum pe o distanța relativ mică până să ajungă în apele sărate.

Râul care curge sub mare, descoperit în Mexic
Embed:

 

Citește și: Rusia acuză România de concentrații anormale de radiațiiScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiMărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. 'Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea'TRAGEDIE în Canada! Un avion S-A PRĂBUȘIT la puțin timp de la decolare (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   rau,   sub mare,   descoperit,   groapa naturala,   Mexic,   cenote angelita,   yucatan
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe