Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe, ajutat de șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal: Tehnicianul sirian va antrena o echipă de copii din Getafe (VIDEO)

Refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe, ajutat de șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal: Tehnicianul sirian va antrena o echipă de copii din Getafe (VIDEO)

Un articol de: |

Incidentul petrecut în Unagria, atunci când o angajată a postului de televiziune ungar N1TV a lovit imigranții care traversau frontiera, s-a răspândit cu rapiditate, comportamentul jurnalistei fiind aspru criticat.

Povestea refugiatului sirian, lovit de aceasta în timp ce era urmărit de polițiști, a impresionat Europa.

Bărbatul se numește Osama Abdul Mohsen și împreună cu fiul său Zaid încercau să ajungă în Occident. Acestea a fost antrenor de fotbal la echipa al-Fotuwa SC, din prima ligă siriană, dar a fost nevoit să-și părăsească slujba și casa din cauza războiului.

Aflând din jurnalele de știri povestea bărbatului, Miguel Angel Galan, șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal a decis să îi ofere ajutor refugiatului sirian, care după incidentul din Ungaria a ajuns la Munchen, scrie digi sport.

Povestea este impresionantă. Galan a plecat în Bavaria însoțit de unul dintre elevii de la școala de antrenori, marocanul Mohamed Labrouzi, să-l caute pe antrenorul sirian. După ce au discutat, șeful școlii de antrenori ai Federației Spaniole de Fotbal i-a propus să meargă la Madrid,  pentru a obține nu doar azil, ci și un loc de muncă, la una dintre echipele de copii din Getafe.

Săptămâna aceasta, sirianul urmează să ajungă la Madrid, împreună cu fiul său. Copilul își dorește să ajungă un mare forbalist în campionatul spaniol.

O jurnalistă din Ungaria a lovit intenționat un refugiat sirianFoto: euronews

Citește și: Uniunea Europeană ar putea aplica "soluția nucleară" asupra Poloniei ca urmare a schimbărilor din justiție. Riscă și România să fie luată în colimator pentru modificările comisiei Iordache?Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatAlertă de tsunami în insula Java din Indonezia după un cutremur de 6,5 grade (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Miguel Angel Galan,   antrenor,   fotbal,   Spania,   Osama Abdul Mohsen,   Ungaria,   jurnalista,   lovit,   i-a pus piedica,   refugiati,   imigranti,   siria
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe