Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Rezoluție a Parlamentului ungar: Politicile iresponsabile ale Uniunii Europene stau la baza actualului val de imigranți ilegali

Rezoluție a Parlamentului ungar: Politicile iresponsabile ale Uniunii Europene stau la baza actualului val de imigranți ilegali

Un articol de: |

O rezoluție adoptată marți de parlamentul ungar pune actuala criză a imigranților pe seama politicilor iresponsabile ale Uniunii Europene, transmite agenția de presă EFE.

Responsabilitatea pentru actuala situație revine Uniunii Europene. Am ajuns în punctul în care oamenii mor din cauza politicii iresponsabile a Bruxelles-ului, iar valurile de imigrație ilegală amenință întreaga Europă cu o explozie”, se arată în text.

Rezoluția subliniază ideea potrivit căreia afluxul de imigranți este consecința declarațiilor unor politicieni europeni iresponsabili care au înjurajat imigranții să vină în Europa, dându-le speranța unei vieți mai bune.

Statele din Europa Centrală, care tocmai și-au revenit după criza economică, nu își pot permite să sufere de pe urma politicilor greșite ale Bruxelles-ului și Ungaria nu poate accepta ca imigranții ilegali să pună în pericol locurile de muncă și siguranța socială a cetățenilor ei”, se mai menționează în text.

Rezoluția adoptată de parlamentul ungar se încheie cu solicitarea autorităților de Budapesta pentru ca blocul comunitar să asigure fondurile bănești și cadrul legal pentru „ca Ungaria să-și poată apăra granițele prin toate mijloacele posibile, întrucât această țară are dreptul să-și protejeze cultura, limba și valorile”.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe