Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază (VIDEO)

Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: ibtimes.co.uk Externe

Un român care are o afacere la Nisa a fost martor la clipele de groază care s-au petrecut în orașul din sudul Franței în seara de 14 iulie. Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Alexandru a povestit că și-a căutat disperat soția și copiii prin mulțime, după ce autocarul a intrat violent în oamenii care veniseră să vadă spectacolul de artificii organizat de Ziua Națională.

”Film de groază. M-am aflat la vreo 20 de metri de hotel Negrescu. Am un resturant la Nisa și așteptam bucătarul ca să îl duc acasă. Dintr-o dată a început să se țipe. S-a trecut într-o viteză și toată lumea a început să țipe. Am deschis geamul și mi-au spus că  «moare lumea, fugiți, atentat». Am plecat și mi-am adus aminte că soția și copiii erau afară să vadă artificiile. Am oprit mașina în intersecție și am fugit. Am văzut scaune rupte, bariere rupte, am văzut copii morți, femei, picioare rupte. S-a mers peste oameni. Film de groază.

Citește și: Anomalii în rândul animalelor: Oamenii de știință arată că maimuțele japoneze au interacțiuni sexuale cu cerbii pătați Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiCe au ÎN COMUN Nicolae cu Prințul Harry. NEPOTUL Regelui Mihai, în ATENȚIA presei britanice

Alergam și sunam să îmi găsesc copiii. Familia mea este în siguranță. I-am găsit, au răspuns la telefon. Copiii sunt speriați. Sunt foarte mulți turiști acum la Nisa. Trebuia să mă întâlnesc cu foarte mulți români acolo. Noroc că am putut să ne găsim la telefoane. Totul e baricadat peste tot, nu se știe nimic deocamdată. Totul s-a întâmplat la 22.26. La 22.24, cum s-a terminat focul de artificii, cum am ieșit pe strada principala, e vorba de un minut două, a început lumea să țipe, să urle, să fuge în toate direcțiile. La ora aceea era interzisă circulația camionului pe promenadă. Camiooanele care depășesc 3,5 tone nu au voie.”, a povestit românul.

Acesta a mai spus că în dimineața de după atentat orașul este pustiu.

”Străzile sunt pustii. Eu nu deschid azi reusturantul. Toată promenada e blocată, cordon de securitate. Mai sunt corpuri în acolo, pentru anchetă”, a mai povestit Alexandru.

Român, martor al masacrului de la Nisa: Se striga ”moare lumea, fugiți, atentat!”. S-a mers peste oameni. A fost un film de groază

Citește și: Roma a revocat exilul poetului Ovidiu, la 2.000 de ani de la moartea saATAC asupra românilor din Cernăuți: Tricolorul de pe fațada Centrului Cultural Român, FURAT (VIDEO)Anchetă de amploare împotriva Ikea!

 

Citeşte mai multe despre:   român,   Nisa,   atentat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe