Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Românii de la Paris, nemulţumiţi de faptul că nu pot completa declaraţiile în afara secţiei de vot

Românii de la Paris, nemulţumiţi de faptul că nu pot completa declaraţiile în afara secţiei de vot

Un articol de: |
Foto: gandul.info Externe

Mai mulţi cetăţeni români care votează la Paris şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că declaraţiile pe proprie răspundere nu se mai pot completa şi în afara secţiilor de vot, ca urmare a unei circulare a BEC.

Cetățenii români au reclamat că, la un moment dat, şefii secţiilor de votare au decis să nu mai permită completarea declaraţiilor pe proprie pe proprie răspundere în afara secţiilor, decizie care îngreunează şi mai mult procesul de vot, relatează Mediafax.

Un reprezentant al Biroului Electoral Străinătate a declarat că BEC a emis sâmbătă o circulară care prevede că declaraţiile pe proprie răspundere nu se pot completa decât în interiorul secţiei de votare.

În urma unor sesizări primite, BEC s-a reunit, în cursul zilei de duminică, şi a decis că aceste declaraţii se vor putea completa şi în afara secţiilor de vot, urmând ca în secţie să fie doar semnate.

Citeşte mai multe despre:   Paris,   cetateni romani,   alegeri prezidentiale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe