Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Salariu uriaș: Cât câștigă frizerul președintelui francez Francois Hollande

Salariu uriaș: Cât câștigă frizerul președintelui francez Francois Hollande

Un articol de: |

Frizerul personal al lui Francois Hollande este plătit la același nivel cu un ministru francez. Acesta a fost angajat imediat după alegerea președintelui francez și este remunerat cu 10.000 de euro lunar. Această sumă este cu doar 5.000 de euro mai puțin decât încasează însuși președintele.

Dezvăluirile au fost făcute în presa franceză de săptămânalul satiric Le Canard Enchaîné, citează libertatea.ro. Jurnaliștii francezi au calculat că acesta ar fi încasat de la angajare până acum aproximativ 600.000 de euro. Salariul este asigurat din bugetul președinției.

Citește și: Roma a revocat exilul poetului Ovidiu, la 2.000 de ani de la moartea saA fost violată și ucisă în Beirut. Familia tinerei face un anunț devastatorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiATAC asupra românilor din Cernăuți: Tricolorul de pe fațada Centrului Cultural Român, FURAT (VIDEO)

Însă, pentru a încasa acești bani, frizerul este la dispoziția președintelui nonstop, ocupându-se de părul șefului de stat în fiecare dimineață și chiar de mai multe ori pe zi în funcție de agenda liderului de la Palatul Elysee.

Munca cere în schimb și sacrificii, acesta fiind nevoit să lipsească de la ziua de naștere a propriului pentru a stat la dispoziția lui Francois Hollande.

Citeşte mai multe despre:   salariu,   frizer,   Francois Hollande,   Franta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe