Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Salvare spectaculoasă în China: Un băieţel a fost la un pas de moarte după ce a alunecat printre gratiile de la balcon (VIDEO)

Salvare spectaculoasă în China: Un băieţel a fost la un pas de moarte după ce a alunecat printre gratiile de la balcon (VIDEO)

Un articol de: |

Salvare spectaculoasă în China. Un băieţel a fost la un pas de moarte, după ce a alunecat printre gratiile de la balconul locuinţei de la etajul patru. Copilul a rămas cu gâtul prins şi corpul atârnând în aer, la mare distanţă de caldarâm.

Televiziunea chineză a prezentat imagini de amator, filmate cu telefonul mobil, care au surprins momentele de groază prin care a trecut copilul, dar şi salvarea sa miraculoasă.

Copilul era singur acasă în momentul în care a avut loc incidentul. Vecinii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei pentru a reuşi să ajungă la el. Întreaga operaţiune de salvare a durat o jumătate de oră și a avut un final fericit.

Salvare spectaculoasă în China
Embed:

Citeşte mai multe despre:   baiat salvat,   China,   gratii,   balcon,   salvare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe