Scene de groază! Un scafandru aproape de a fi ucis de un rechin alb, care a reușit să intre într-o cușcă subacvatică (VIDEO)

Scene de groază! Un scafandru aproape de a fi ucis de un rechin alb, care a reușit să intre într-o cușcă subacvatică (VIDEO)
foto:RT.com

O cameră video subacvatică a surprins imagini teribile cu un rechin alb care a reușit să rupă o cușcă. Videoclipul a fost uploadat pe internet de Craig Capehart, un bărbat din Indiana care arată un rechin Alb pe coasta Insulei Guadalupe.

În imagini apare rechinul care înoată rapid către cuști și își face loc printre ele. Rechinul ulterior bagă capul într-una dintre aceste cuști, la doar câțiva milimetri distanță de scafandru. Acesta a intrat cu aproape tot corpul în cușcă, cu gura deschisă și dinții înspăimântători.

Scene de groază! Un scafandru aproape de a fi ucis de un rechin alb, care a reușit să intre într-o cușcă subacvatică (VIDEO)

#DIRECT_ONE_ylkgw3#

„A fost cel mai înspăimântător lucru care mi s-a întâmplat”, a spus Capehart. Rechinul apare că vrea să iasă din cușcă printr-un alt spațiu, dar rămâne înțepenit.

„Nu mă gândeam decât că e posibil să intre cu totul în cușcă și să se rănească și apoi să ne ucidă, strivindu-ne”.

Cușca a fost ridicată la suprafață, cu tot cu rechin, iar scafandrii au reușit să scape. Rechinul a fost și el eliberat ulterior, informează RT.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:13 - Rusia spune că a interceptat 3 avioane franceze deasupra Mării Negre
22:04 - Iulian Paraschiv: Diplomația românească și Guvernul trebuie să convingă Austria că România merită în Schengen cu drepturi depline. E un proces greoi (VIDEO)
21:58 - Gheorghe Falcă, despre Congresul PPE: Aici se lansează candidatura pentru Președinția Comisiei Euopene. Avem peste 650 de jurnaliști acreditați. Despre București și despre România se va vorbi foarte mult (VIDEO)
21:56 - Indignare după ce crucea de pe cupola bisericii Invalides a fost înlocuită cu o săgeată pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris
21:55 - Nadia Comăneci, reacție absolut minunată după victoria Simonei Halep la TAS. Ce a spus fosta marea campioană
21:35 - Drulă (USR): Avem un deficit uriaș și cea mai mare inflație din UE pentru că trebuie finanțat un aparat fidel PSD și PNL. Un om care muncește ține încă doi în spate. Soluția e oprirea jafului (VIDEO)
21:25 - Șefii localurilor de pe litoralul românesc nu mai vor să angajeze persoane străine. Motivul invocat de aceștia: „Pare că nu sunt scumpi, dar…”
21:20 - Meta invocă „o problemă tehnică” pentru problemele de marți, dar fără să ofere explicații concrete
21:08 - Rareș Bogdan: „Foarte probabil, Nehammer va avea o întâlnire, dacă Iohannis dorește să-l cheme puțin la ordin, să stea de vorbă cu domnia sa” / „Iohannis își va termina mandatul, apoi sunt o mulțime de funcții pe care le poate ocupa” (VIDEO)
21:07 - Autoritățile din Japonia încearcă să reducă aglomerația de pe muntele Fuji cu taxe suplimentare și limitarea numărului turiștilor