Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Șefa diplomației europene face apel la UE să dea dovadă de unitate în privința crizei imigranților: Ne confruntăm cu un eveniment dramatic care va dura

Șefa diplomației europene face apel la UE să dea dovadă de unitate în privința crizei imigranților: Ne confruntăm cu un eveniment dramatic care va dura

Un articol de: |
Foto: worldtribune.com Externe

Șefa diplomației europene, Federica Mogherini, a făcut un apel la cei 28 de membri ai UE să rămână uniți și să acționeze eficient, avertizând că actuala criză a imigrației va dura, informează AFP.

”Ne confruntăm cu un eveniment dramatic care va dura. Cu cât vom accepta mai repede cu atât vom fi în măsură să răspundem eficient'', a avertizat Mogherini la încheierea unei reuniuni a miniștrilor de externe ai UE la Luxemburg.

Europenii sunt divizați în ceea ce privește modul în care ar trebui gestionată cea mai gravă criză a imigrației în Europa din 1945.

''Nu vorbim aici de un aflux de imigranți economici. Sunt în majoritate refugiați pe care noi trebuie să-i primim'', a mai spus șefa diplomației UE.

''Europa este în joc (...) Trebuie să se pună capăt acuzațiilor reciproce'', a mai avertizat Mogherini, cerându-le celor 28 de membri ai UE să rămână ''uniți'' și ''să-și păstreze credința în valorile umane''.

Citeşte mai multe despre:   Federica Mogherini ,   șefa diplomației europene,   UE,   refugiati,   unitate,   criza
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe