Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Seria erotică "Cincizeci de umbre ale lui Grey", preferată de deţinuţii de la Guantanamo

Seria erotică "Cincizeci de umbre ale lui Grey", preferată de deţinuţii de la Guantanamo

Un articol de: |

Volumele trilogiei erotice "Cincizeci de umbre ale lui Grey" ("50 Shades of Grey"), de E. L. James, se numără printre cele mai căutate cărţi în rândul deţinuţilor închisorii de la Guntanamo, alături de Coran.

Trilogia nu este interzisă de autorităţi şi are acelaşi statut ca şi cărţile religioase sau revistele despre fotbal, scrie AFP.

Trilogia, încadrată în aşa-zisul "mummy porn", un gen literar destinat gospodinelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea erotismului şi a unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile, a intrat fără probleme în securizata incintă.

Subiectul a fost tratat amplu de presa americană, mai ales după ce reprezentantul democrat Jim Moran a declarat, după o vizită la închisoare, că volumul erotic este foarte căutat în rândul deţinuţilor, mai ales printre prizonierii din secţiunea dedicată teroriştilor.

"Nu există nicio restricţie legată de această carte", a declarat căpitanul Andi Hahn, confirmând prezenţa mai multor copii ale volumelor în secţia 7, unde sunt încarceraţi cei care sunt consideraţi cei mai periculoşi deţinuţi.
 

Citeşte mai multe despre:   Cincizeci de umbre ale lui Grey,   E.L.James,   Guntanamo,   Coran
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe