Sinucidere ratată la New York! O femeie goală s-a aruncat de la etajul cinci al apartamentului său (VIDEO)

Sinucidere ratată la New York! O femeie goală s-a aruncat de la etajul cinci al apartamentului său (VIDEO)

Scene șocante la New York, unde o femeie goală s-a aruncat de la etajul cinci al apartamentului său. Viaţa i-a fost salvată de. un aparat de aer condiţionat, pe care a căzut două etaje mai jos. Vecinii au încercat minute bune să o convingă pe femeie să coboare, însă într-un final a fost nevoie de intervvenţia autorităţilor, transmite B1TV.

O clădire din nordul Manhattanului a devenit scena unei adevărate drame, în momentul în care o femeia a ieşit goală, pe fereastra apartamentul ei de la etajul cinci şi a ameninţat că se sinucide.

Martorii povestesc că mama femeii a încercat din toate puterile să-şi tragă fiica înapoi în apartament. Fără succes.

Tânăra dezbrăcată a sărit şi doar o minune a făcut să cadă pe un aparat de aer condiţionat aflat două etaje mai jos.

Povestea nu s-a terminat însă aici. Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, nu a vrut renunte la ideea de a se arunca in gol. In plus, a început să predice în engleză şi spaniolă. "Spunea că Dumnezeu vine, iar noi oamenii trebuie să fim mai buni şi să ne iubim unii pe alţii", a povestit o martoră.

Disperaţi, locuitorii clădirii au anunţat poliţia şi au pus perne şi canapele pe trotuar, în cazul în care femeia si-ar fi pus ameninţările în practică şi ar fi sărit.

Echipele de salvare au reuşit într-un final să o dea jos pe tânără, să o îmbrace şi să o ducă la un spital, pentru o evaluare psihiatrică.

Scene șocante la New York

#DIRECT_ONE_8jbc9f#

Urmăriți B1TV.ro și pe