ȘOCANT! Doi bărbați din Rusia au ucis o femeie, au gătit-o și au oferit-o ca cină la o petrecere

ȘOCANT! Doi bărbați din Rusia au ucis o femeie, au gătit-o și au oferit-o ca cină la o petrecere
foto:mirror.uk.co

Scene șocante în Rusia. Doi canibali au făcut sex cu o femeie și apoi au ucis-o și mâncat-o la o petrecere. Aceștia au fost arestați și condamnați la 12 ani de închisoare pentru crimă.

Victima, Nadezhda Avakumova era sub influența alcoolului când a fost invitată de bărbați în saună. Acolo, ei au făcut sex pe rând cu ea și când femeia i-a acuzat de viol, atacatorii au înjunghiat-o în gât, scrie Click.

După ce au ucis-o, bărbații i-au tăiat corpul în bucăți și au gătit-o. La final, aceștia au servit-o oaspeților la o petrecere.

Întâmplarea a avut loc în 2014 într-un oraș din Siberia. Potrivit anchetatorilor, femeia s-a trezit din beție și le-a spus celor doi că nu a realizat că a făcut sex cu ei. Canibalii au bătut-o și au închis-o într-o pivniță. Deși la început a fost tăcută, femeia a devenit foarte agitată, iar unul dintre bărbați a înjunghiat-o în gât cu un cuțit.

Bărbații au ciopârțit cadavrul pe terasa casei. Aceștia au gătit carnea și au oferit-o invitaților, care au fost șocați și au povestit totul la poliție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:25 - Șefii localurilor de pe litoralul românesc nu mai vor să angajeze persoane străine. Motivul invocat de aceștia: „Pare că nu sunt scumpi, dar…”
21:20 - Meta invocă „o problemă tehnică” pentru problemele de marți, dar fără să ofere explicații concrete
21:08 - Rareș Bogdan: „Foarte probabil, Nehammer va avea o întâlnire, dacă Iohannis dorește să-l cheme puțin la ordin, să stea de vorbă cu domnia sa” / „Iohannis își va termina mandatul, apoi sunt o mulțime de funcții pe care le poate ocupa” (VIDEO)
21:07 - Autoritățile din Japonia încearcă să reducă aglomerația de pe muntele Fuji cu taxe suplimentare și limitarea numărului turiștilor
20:53 - Toni Iuruc, reacție neașteptată cu privire la decizia TAS în cazul Simonei Halep. Ce spune fostul soț al sportivei despre victoria acesteia: „N-am ce să spun…”
20:44 - Siegfried Mureșan, despre Congresul PPE de la București: „Este cel mai important eveniment politic, care are loc anul acesta în UE”. Ce decizii vor fi luate
20:28 - Rareș Bogdan, despre Congresul PPE de la București: E cea mai importantă întrunire de politică internațională. România e epicentrul Europei. Acest lucru arată importanța României și a PNL în politica internațională (VIDEO)
20:28 - Gigi Becali, în atenția văduvei lui Corneliu Vadim Tudor. Ce spune despre patronul FCSB: „Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”
20:10 - Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii din lumea întreagă, dacă vor să închirieze o casă cu 1 euro pe lună în Sardinia
20:00 - Elisabeta Lipă, despre victoria Simonei Halep la TAS: „Este victoria ei și a sportului românesc”. Sportiva noastră poate reveni pe terenul de tenis