ȘOCANT! Două profesoare au făcut SEX SĂLBATIC cu un minor. Ce a urmat după întrece orice LIMITĂ (FOTO)

ȘOCANT! Două profesoare au făcut SEX SĂLBATIC cu un minor. Ce a urmat după întrece orice LIMITĂ (FOTO)
Foto: Facebook

O profesoară din Statele Unite este cercetată și acuzată, după ce ar fi întreținut relații intime cu un minor, cu alți trei elevi și profesori. Aceasta ar fi folosit un cont fals de Facebook pentru a pune la cale aceste aventuri.

Shelley Dufresne (34 de ani) se folosea de o identitate falsă pe Internet, numindu-se Madison Mexicano pentru a ține legătura cu elevul cu care se presupune că avea o relație. Aceasta avea imaginea de profil cu Speedy Gonzalez și în descriere apărea mesajul „Iubesc băieții mexicani”. Judecătorii tind să creadă că aceasta era o glumă obișnuită între cei doi, informează Click!.

Conform mesajelor, profesoara l-ar fi sărutat pe elevul minor chiar în sala de clasă, iar în noaptea acelei zile, Shelley, care este căsătorită și are trei copii, a făcut sex cu elevul de două ori în mașina ei. După acest fapt, cei doi au început o relație, iar autoritățile susțin că Shelley l-a dus pe băiat acasă la o altă profesoară, unde au făcut sex în trei. Dovada actului lor sexual stă într-un material video realizat de elev pentru a le arăta și amicilor de la școală isprava lui.

Shelley a fost condamnată la zece ani de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe