Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Somnul RAȚIUNII naște desene animate! Clip de propagandă al UE: migranții vin pe un covor ZBURĂTOR iar Uniunea Europeană e întruchipată de Tinker Bell! (VIDEO)

Somnul RAȚIUNII naște desene animate! Clip de propagandă al UE: migranții vin pe un covor ZBURĂTOR iar Uniunea Europeană e întruchipată de Tinker Bell! (VIDEO)

Un articol de: |

Un clip, finanțat de Comisia Europeană, guvernul francez și o serie de ONG-uri din Franța, face uz de un arsenal propagandistic simplist și exagerat, mizând pe coarda sensibilă a privitorilor și nu pe rațiunea lor.  Filmulețul face uz de toate clișeele pentru a-i culpabiliza pe europenii care nu sunt de acord cu liderii de la Bruxelles ce le cer să-i primească pe imigranți, povestește Evenimentul Zilei.

Desenul animat începe cu un imigrant, nevasta sa (numai una!), îmbrăcată în hijab, și cei doi copii ai lor cum fug dintr-un oraș bombardat și se apropie de o trecere de frontieră pe care scrie FRONTEX (numele agenției europene de control al frontierelor Uniunii Europene).

Citește și: ȘOC! Cine este CELEBRUL CHIRURG care şi-a GRAVAT iniţialele pe FICAȚII unor PACIENȚIUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaDouă persoane au murit şi alte câteva au fost rănite după ce au fost înjunghiate, în Maastricht

Pentru a sublinia etica și vigilența Frontex, agentul de pază alungă un traficant de carne vie, dar lasă familia să treacă fără niciun control, sub pretextul invocat de tată că doresc să fugă de război.

O zână care seamănă cu Tinker Bell și care întruchipează Uniunea Europeană zboară deasupra scenei, veghind cu bunăvoință. Apoi, ea aduce un covor zburător fermecat, ca în 1001 de nopți, pentru a transporta familia de imigranți în Europa.

Mai întâi, aceasta este dusă în Europa de Est, unde este primită de o mulțime de oameni albi, evident „rasiști”, care se opun intrării imigranților.

Citește și: Raport privind traficul de arme în zonele de război: Aproape o treime din arme provin din țări europene, printre care și RomâniaALERTĂ ÎN FRANȚA! Cel puțin patru copii au murit după ce un tren a lovit un autobuz școlarSfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Politicienii moldoveni, selfie-uri și zâmbete la funeraliile Majestății Sale (FOTO)

„Dar este dreptul lor!”, strigă mânioasă micuța zână.

Apoi imigranții sunt duși într-o țară occidentală neidentificată, unde sunt primiți cu multă căldură și își exprimă recunoștința față de gazdele lor.

 „Bine ați venit!” le zice un european imigranților pe un ton supus. „Avem cu adevărat NEVOIE de voi!”

Citește și: CRIMINALA de la METROU a hărțuit un ACTOR luni întregi! Declarațiile bărbatului (FOTO)La alegerile din 2018, Vladimir Putin va candida independentRusia acuză România de concentrații anormale de radiații

„Mulțumesc!”, spune bărbatul imigrant. „Trăiască Europa!”

Filmul se încheie cu o masă copioasă oferită de gazde și unde cu toții (europeni și imigranți) stau pe jos după modelul musulman.

În acest timp, o voce de copil îl întreabă pe privitor: „Europa își apără frontierele și își deschide inimile pentru refugiați. Dar TU?”

Citește și: TRAGEDIE în Canada! Un avion S-A PRĂBUȘIT la puțin timp de la decolare (FOTO)"Vă vom ARDE cu flăcările războiului pe care l-aţi început": Teroriștii ISIS amenință cu ATENTATE! VEZI ZONELE VIZATEBeijingul AVERTIZEAZĂ cu privire la prezență a navelor americane în Taiwan

Moment în care îți vine să ieși pe stradă și să aduci la tine în casă primul musulman care își iese în cale. 

Sau să cauți arcul și săgeața strămoșilor ori pușca și cureaua lată, după caz...

 

Citește și: O nouă tragedie la METROU! Un român a murit într-o stație din BruxellesMesaj IMPORTANT din partea SUA pentru ROMÂNI! (FOTO)Oamenii lui Putin au ajuns la Phenian: Rușii RENEGOCIAZĂ UN ACORD MILITAR important cu nord-coreenii

 

Citeşte mai multe despre:   propagandă UE
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe