Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Soţia liderului chinetz Bo Xilai spune că l-a ucis pe britanicul Neil Heywood pentru a-şi proteja fiul

Soţia liderului chinetz Bo Xilai spune că l-a ucis pe britanicul Neil Heywood pentru a-şi proteja fiul

Un articol de: |

Soţia liderului chinez demis Bo Xilai a mărturisit că l-a asasinat în 2011 pe omul de afaceri britanic Neil Heywood deoarece se temea că acesta îl "va răpi şi ucide" pe fiul ei.

Gu Kailai a spus că "a devenit foarte îngrijorată pentru securitatea" fiului ei Bo Guagua, care studia în Statele Unite, după ce acesta i-a mărturisit că a fost ameninţat de către Heywood, relatează AFP.

"Securitatea lui Guagua era în pericol şi Bo nu era conştient" de acest fapt, a continuat Gu.

Femeia nu l-a implicat şi pe soţul ei în asasinarea lui Heywood.

Ea a fost condamnată în august 2012 la moarte, cu suspendare, o pedeapsă care în China este comutată de obicei la închisoare pe viaţă.

Omul de afaceri, apropiat de cuplul Bo încă din anii '90, a fost găsit mort în noiembrie 2011, la Chongqing, metropolă din sud-vestul Chinei condusă cu o mână de fier de către Bo Xilai. Asasinatul a precipitat căderea spectaculoasă a ambiţiosului "prinţ roşu".

Citeşte mai multe despre:   China,   bo xilai,   neil heywood,   gu kailai,   crima
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe