Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Spania: Primele teste asupra a doi suspecți de Ebola au rezultate negative

Spania: Primele teste asupra a doi suspecți de Ebola au rezultate negative

Un articol de: |
Foto: thestar.com Externe

Primele teste efectuate asupra a doi dintre cei şase oameni suspectați că ar fi infectați cu virusul febrei hemoragice în Spania au avut rezultate negative, a anunţat Comitetul de supraveghere a situaţiei, citat de AFP.

Primul este al unui nigerian care a sosit la Madrid joi, de la Paris și care a fost imobilizat şi dezinfectat ca măsură de precauţie. Al doilea test este al unei persoane care a fost transportată la 6 octombrie cu ambulanţa cu care a fost transportată singura pacientă spaniolă cu Ebola în prezent, Teresa Romero, precizează Comitetul. Ambele persoane au fost internate joi la Spitalul La Paz-Carlos III.

O a treia persoană, a fost suspusă, de asemenea, unor investigații medicale în acest spital. Este vorba despre un cleric care a sosit sâmbătă din Liberia şi care face parte din acelaşi ordin religios ca cei doi misionari spanioli repatriaţi în august şi septembrie şi decedaţi din cauza infectării cu virusul Ebola.

Alte trei cazuri se aflau sub supraveghere la Santa Cruz de Tenerife.

Citeşte mai multe despre:   suspecți de Ebola,   teste,   rezultate negative,   virusul febrei hemoragice ,   Spania
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe