Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Studiu: Bărbații din India fac cel mai puțin sex din lume, în timp ce britanicele au cele mai multe aventuri

Studiu: Bărbații din India fac cel mai puțin sex din lume, în timp ce britanicele au cele mai multe aventuri

Un articol de: |

Bărbații din India fac cel mai puțin sex din lume, reiese dintr-un studiu la nivel global comandat de o revistă pentru bărbați din această țară.

Pentru acest sondaj, realizat de revista Men's Health, au fost chestionați 50.796 de voluntari din 30 de ţări.

Bărbaţii indieni s-au plasat pe ultimul loc în clasamentul frecvenţei cu care întreţin relaţii sexuale, cu o medie mai mică de o dată pe săptămână.

Mai mult decât atât, 48% dintre cei chestionați sunt de părere că partenerele lor se prefac des că au orgasm, relatează Daily Telegraph.

De asemenea, bărbaţii indieni cunosc în medie, în timpul vieţii, doar 3 femei cu care întreţin relaţii sexuale, din nou cel mai mic număr din sondaj.

De cealaltă parte se plasează bărbaţii din Croaţia, care au în medie 11 partenere fiecare. Croaţii se bucură şi de cele mai multe aventuri sexuale în afara dormitorului, optând de multe ori pentru piscine, parcuri, pe câmp sau pur şi simplu în autoturisme.

În ceea ce le privește pe femei, cele mai multe aventuri le au britanicele, fiecare având în medie 9 parteneri sexuali fiecare.

Olanda este singura ţară din lume în care femeile s-au declarat satisfăcute de durata şi calitatea preludiului pe care-l primesc de la parteneri, mai reiese din studiu.

Citeşte mai multe despre:   India,   sex,   partide de sex,   britanice,   indieni,   aventuri amoroase
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe