Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe SUA: Curtea Supremă a declarat ilegală legea texană cu privire la avorturi

SUA: Curtea Supremă a declarat ilegală legea texană cu privire la avorturi

Un articol de: |
foto: unica.ro Externe

Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii a declarat ilegală legea texană din 2013 cu privire la reglementarea siguranței clinicilor de avort pe motiv că o povară inutilă pe dreptul femeilor de a face avort, arată catholicnewsagency.com.

Cazul a provocat două reglementări din Texas cu privire la clinicile de avort: persoanele care se ocupau de avorturi trebuiau să aibă privilegii recunoscute la un spital local în cazul în care ar fi intervenit o urgență la clinica lor, iar instituțiile medicale trebuiau să îndeplinească stardardele unor centre de chirurgie ambulatorii. Aceștia trebuiau să aibă o sanitație corespunzătoare, personal și experți medicali la îndemână, cu scopul de a se ocupa de urgențele medicale.

Citește și: Noi detalii despre atentatul terorist din Manhattan. Atacatorul, un simpatizant ISIS, a declanșat bomba prea rapid nereușind decât să se rănească grav pe sine (FOTO)Poze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. Foto'Locuiesc cu fratele meu şi cumnata mea de 25 de ani. Am început să fac amor cu soţia lui, după ce a plecat în Franţa la muncă'O nouă INTERDICȚIE istorică ridicată de Arabia Saudită: După 35 de ani au voie să...

Legea a fost trecută sub spravegherea scandalului lui Kermit Gosnell. Gosnell, un bărbat care se ocupa de avorturi din Philadelphia, a fost condamnat în luna mai a anului 2013 la trei capete de acuzare pentru ucidere a bebelușilor născuți vii care au fost omorâți la clinica sa și a fost acuzat de omor involuntar după ce o femeie a murit din cauza unei supradoze de anestezie la clinica sa.

Un raport de 300 de pagini al juriului a expus practicile sale îngrozitoare. Bebelușilor care erau născuți vii le era ruptă măduva spinării, erau pete de sânge peste tot, iar clinica mirosea a urină. Echipamentul medical era rupt sau folosit și refolosit fără a fi curățat. Bebelușii morți erau lăsați în borcane, iar staff-ul medical nu avea experiență sau expertiză.

Reglementările din Texas, potrivit spuselor adepților, au fost în interesul siguranței femeilor și aveau ca scop prevenirea altui caz asemănător cazului Gosnell.

Citește și: EXPLOZIE URIAȘĂ în urmă cu câteva minute! POSIBIL ATAC TERORIST! Autoritățile sunt în ALERTĂ (VIDEO)După mai bine de trei decenii, funcționarea cinematografelor în Arabia Saudită este permisăStudentă româncă la Harvard către colegii "cool": Tricourile Ché Guevara NU sunt la modă. Ideologia comunistă e CRIMINALĂ. Părinții mei abia s-au salvat...(scrisoarea integrală)

 

Citeşte mai multe despre:   curtea suprema,   SUA,   avort,   clinici,   legi,   texas,   gosnell
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe