Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe SUA: Scott Walker, guvernatorul statului Wisconsin, a abandonat cursa pentru alegerile prezidențiale

SUA: Scott Walker, guvernatorul statului Wisconsin, a abandonat cursa pentru alegerile prezidențiale

Un articol de: |
Foto: energyfuse.org Externe

Guvernatorul statului Wisconsin, Scott Walker, a abandonat luni cursa la învestitura republicană pentru Casa Albă.

"Consider că sunt chemat să dau un exemplu ajutând la defrișarea terenului, astfel încât un mesaj pozitiv și conservator să se poată ridica pe culme. Din acest motiv, îmi suspend candidatura imediat", a declarat fostul candidat.

Walker a făcut un apel la cei 15 candidați rămași în cursă să-i urmeze exemplul pentru a reduce numărul adversarilor lui Donald Trump, care nu a fost numit direct, dar clar identificat ca o amenințare pentru Partidul Republican, scrie Agerpres.

"E trist, însă dezbaterea din cadrul Partidului Republican nu are loc în jurul unei viziuni optimiste a Americii, ci s-a mutat pe terenul atacurilor la persoană", a motivat el.

Scott Walker, în vârstă de 47 de ani, a fost bine primit în cursă, în primăvară, el fiind chiar în fruntea câtorva sondaje, dar, după intrarea în scenă a lui Donald Trump în iunie, cota lui s-a prăbușit.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe