SUA: Soția bărbatului ucis în orașul Charlotte a dat publicității ÎNREGISTRAREA VIDEO cu momentul când acesta a fost împușcat de polițiști (VIDEO)

SUA: Soția bărbatului ucis în orașul Charlotte a dat publicității ÎNREGISTRAREA VIDEO cu momentul când acesta a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
foto: captură video

Soția bărbatul ucis de polițiști în orașul american Charlotte a dat publicității imagini cu momentele în care soțul ei a fost împușcat.

Acest caz a stârnit revolte violente în oraș, iar președintele american a fost nevoit să intervină, conform Libertatea.

Filmarea a fost realizată cu telefonul mobil. În imagini nu se vede exact momentul în care Keith Scott este împușcat, însă se aud focurile de armă trase de ofițeri.

De asemenea, soția acestuia încearcă să discute cu polițiștii și le spune acestora: „Nu îl împuşcaţi. Nu are nicio armă”.

#DIRECT_ONE_xamd6u#

În filmare apar mai mulţi ofiţeri de poliţie care înconjoară un vehicul aflat într-o parcare. Un ofițer se aude apoi cum strigă la Scott să „lase arma”.

“Nu are armă! Nu vă va face nimic. Tocmai şi-a luat medicamentele”, se aude soția bărbatului. „Keith, nu îi lăsa să spargă geamurile; coboară din maşină. Keith! Nu o face. Keith, coboară din maşină. Keith! Keith, nu o face. Nu o face. Keith! Keith! Keith!”, mai spune soţia victimei.
Imaginea tremură din nou, iar, apoi se aud focuri de armă.

„L-ai împuşcat? L-ai împuşcat? Ar fi bine să nu fie mort”, strigă soția bărbatului. Doi bărbaţi se văd îngenunchind lângă persoana cu pantaloni albaştri, aparent Keith Scott, care zace pe jos.

Potrivit poliţiei, un ofiţer l-a împuşcat pe Scott marţi, după ce acesta a refuzat să lase arma deoparte.

Urmăriți B1TV.ro și pe