Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia (VIDEO)

SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia (VIDEO)

Un articol de: |

S-ar fi putut termina prost pentru un ofiţer de poliţie american! Într-un moment de neatenţie, suspectul de crimă pe care îl audia, a încercat să-i ia pistolul. Ceea ce a urmat a fost o adevărată luptă. A fost nevoie de intervenţia a încă trei poliţişti pentru a-l putea imobiliza pe bărbatul suspectat pentru uciderea unui adolescent, arată B1 TV.

În imaginile surprise de camerele de supraveghere se poate observa cum Thomas Robinson, suspectat de uciderea unui adolescent, profită de o clipă de neatenţie a poliţistului care îl audia şi încearcă să-i smulgă acestuia pistolul. Ofiţerul de poliţie reacţionează imediat, dar suspectul devine violent şi nu cedează: se luptă pentru a pune mâna pe pistol. Este nevoie de intervenţia a încă doi oameni ai legii pentru a-l putea pune la pământ.

Citește și: Raport privind traficul de arme în zonele de război: Aproape o treime din arme provin din țări europene, printre care și RomâniaS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăALERTĂ ÎN FRANȚA! Cel puțin patru copii au murit după ce un tren a lovit un autobuz școlar

În timpul luptei poliţistul a fost lovit de mai multe ori în faţă. Acum, Robinson, în vârstă de 23 de ani, nu trebuie să se confrunte doar cu acuzaţia de crimă. Are de plătit şi daune pentru agresarea unui ofiţer de poliţie.

SUA: Un suspect de crimă a încercat să-i ia pistolul polițistului care îl audia

Citeşte mai multe despre:   SUA,   suspect agresiv,   politist atacat,   suspect de crima,   Thomas Robinson
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe