Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe "Subcontinentul Europa va aparţine şi el Eurasiei”. Consilierul lui Putin: "Există o tactică surpriză. Şi trebuie să ştiţi că suntem mai inteligenţi, mai puternici şi mai hotărâţi”

"Subcontinentul Europa va aparţine şi el Eurasiei”. Consilierul lui Putin: "Există o tactică surpriză. Şi trebuie să ştiţi că suntem mai inteligenţi, mai puternici şi mai hotărâţi”

Un articol de: |

Serghei Alexandrovici Karaganov, şeful Consiliului de Apărare şi Politică Externă de la Kremlin şi apropiat consilier al lui Putin, este de părere că NATO este principalul vinovat de această tensionare a relaţiilor internaţionale.

Karaganov susține că totul a început odată cu războiul din Gerogia și s-a amplificat în timp. Acesta a declarat pentru revista germană Der Spiegel că Rusia a avertizat “NATO să nu se apropie de frontierele Ucrainei, deoarece asta va crea o situaţie pe care nu o putem accepta”.

Citește și: Vă mai amintiţi de Edam, CEL MAI NEGRU bebeluş din lume? Iată cum arată ACUM, la 4 ani. Îl mai recunoașteți?! (FOTO)Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Escaladează TENSIUNILE în Israel! Liderul Hamas, ARESTAT!

Consilierul lui Putin justifică ocuparea Crimeii prin stoparea “înaintării Occidentului”, afirmând că războiul propagandistic dintre cele două tabere nu face decât să ”amintească de perioada premergătoare unui nou război”, scrie Gândul.

”Acum, temerile în ţări precum Polonia, Lituania şi Letonia urmează să fie înlăturate de arme NATO care vor fi staţionate acolo. Dar asta nu-i ajuta; noi o vom interpreta ca pe o provocare. Dacă va exista o criză, vom distruge exact aceste arme. Rusia nu vrea să mai lupte vreodată pe teritoriul său...”, a mai spus Karaganov.

Înaltul reprezentant rus a afirmat că Moscova nu mai are încredere ”câtuşi de puţin”, în Europa. ” Reacţionăm în consecinţă. Există o tactică surpriză. Şi trebuie să ştiţi că suntem mai inteligenţi, mai puternici şi mai hotărâţi”, a punctat acesta.

Citește și: ”Israelul e un stat terorist” - Erdogan, la summitul extraordinar al liderilor musulmaniAdio, drepturile omului: China colectează mostre de ADN de la minoritatea musulmană uigură!După ce a fost decorat de prințul Charles, Ed Sheeran a încălcat protocolul regal (FOTO)

Serghei Alexandrovici Karaganov s-a declarat, al finaul interviului,  dezamăgit de Europa care ”mă sperie atunci când cere mai multă şi mai multă democraţie. Îmi sună ca, în trecut, când oamenii de aici (Rusia-n.r.) au cerut mai mult şi mai mult socialism”.  ”În următoarele decenii, Europa nu va fi un model atractiv pentru Rusia”, mai spune acesta şi aduce ca argument violurile petrecute în noaptea de revelion la Koln. ” Este de neconceput ca femeile să fie hărţuiţi şi violate în public. Dacă ar fi să faci aşa ceva în Rusia, ar fi fost ucişi”, spune consilierul lui Putin.

”Vrem să fim inima unei mari Eurasii, o regiune a păcii şi cooperării, iar subcontinentul Europa va aparţine şi el acestei Eurasii”.

Citeşte mai multe despre:   Serghei Alexandrovici Karaganov,   Vladimir Putin,   Rusia,   Eurasia,   Europa,   UE
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe