Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Sute de imigranți au forțat un cordon al poliției ungare în apropiere de frontiera cu Serbia

Sute de imigranți au forțat un cordon al poliției ungare în apropiere de frontiera cu Serbia

Un articol de: |

Sute de imigranți au forțat marți un cordon al poliției ungare în apropiere de frontiera cu Serbia și se îndreaptă spre nord-est de-a lungul unei linii de cale ferată, au relatat media locale, citate de AFP, notează Agerpres.

După ce au forțat cordonul de poliție, imigranții, unii dintre ei având copii în brațe, au început să fugă pe câmp și să se deplaseze apoi pe calea ferată în direcția orașului Szeged. Polițiștii i-au urmat, fără să-i oprească.

Persoanele respective fac parte dintr-un grup de circa 1.500 de bărbați, femei și copii exasperați că au așteptat mai multe ore la un punct de adunare, la Roszke, în sudul Ungariei, de unde imigranții sunt duși la un centru de primire și înregistrare pentru solicitanții de azil.

Peste 160.000 de imigranți au trecut ilegal frontiera ungară de la începutul acestui an, dintre care 2.706 numai luni, potrivit Budapestei.


Citeşte mai multe despre:   imigranti,   frontiera Serbia,   cordon de politie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe