Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Tatăl lui Edward Snowden a obținut viză pentru Rusia: ”Intenționăm să mergem să-l vedem foarte curând”

Tatăl lui Edward Snowden a obținut viză pentru Rusia: ”Intenționăm să mergem să-l vedem foarte curând”

Un articol de: |

Tatăl fostului consultant Edward Snowden, fugarul căutat pentru spionaj, a anunțat că a făcut rost de o viză pentru Rusia, unde plănuiește să-și viziteze ”foarte curând” fiul.

"Avem vize (pentru Rusia), avem o dată pe care o nu o vom dezvălui, din cauza acestei întregi frenezii". Intenţionăm să mergem să îl vedem pe Edward foarte curând şi să îi găsim avocaţi specializaţi în acuzaţii de spionaj, a anunţat avocatul familiei Snowden, Bruce Fein, alături de Lon Snowden, scrie USA Today.

Snowden a obținut o viză de un an în Rusia, în luna august, după ce a petrecut mai bine de o lună în zona de tranzit a aeroportului moscovit Șeremetievo.

"Am vorbit cu avocatul său rus, care ne-a spus că Edward Snowden se află în securitate", a declarat Lon Snowden, precizând că nu a avut niciun contact direct cu fiul său. "Este epuizat. Are nevoie de o perioadă de recuperare şi să reflecteze la etapa următoare", a adăugat acesta.

Citeşte mai multe despre:   edward snowden,   Rusia,   tatl,   vizita,   viză pentru rusia,   spionaj,   SUA,   avocati
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe