Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe The Guardian: Televizoarele Samsung consumă mai puţină energie în laboratoarele de testare decât atunci când sunt ultilizate de cumpărători

The Guardian: Televizoarele Samsung consumă mai puţină energie în laboratoarele de testare decât atunci când sunt ultilizate de cumpărători

Un articol de: |
Foto: sweetpatch.tv Externe

În plin scandal privind falsificarea testelor de poluare a aerului, care are în centru constructorul german Volkswagen, dezvăluiri similare apar, de data aceasta, din industria electronicelor.

Potrivit The Guardian, televizoarele Samsung consumă mai puţină energie în laboratoarele de testare decât atunci când ajung în casele cumpărătorilor.

Sursa citată arată că în mai multe state europene ar exista suspiciuni cu privire la manipularea testelor de eficiență energetică.

Reprezentanții companiei sud-coreeane au negat însă că prin vreuna dintre aplicaţiile existente se păcălesc aparatele de testare.

Aplicaţia prin care se reduce luminozitatea ecranului a fost introdusă la cererea clienţilor și  nu afectează consumul de energie, au mai explicat reprezentații Samsung.

În acest context, Comisiei Europene a anunţat că vor investiga orice suspiciuni referitoare la fraudarea testelor de eficienţă energetică.

Citeşte mai multe despre:   televizoare,   Samsung,   testare,   energie,   consum,   utilizatori
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe