Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ucraina: Tensiuni în apropierea aeroportului din Donețk

Ucraina: Tensiuni în apropierea aeroportului din Donețk

Un articol de: |
Foto: foxnews.com Externe

Noi tensiuni în Ucraina, vineri, în apropierea aeroportului din Donețk, situat la periferia capitalei regionale cu același nume, potrivit Unian.

Rebelii au comasat în apropierea aeroportului blindate și tunuri de artilerie, recomandându-le oamenilor din cartierele alăturate să plece în locuri mai sigure.

O coloană de tancuri a trecut prin oraș,  înspre aeroport, pe unele artere, tancurile fiind plasate în poziție de luptă.

În cartierul Kiev din Donețk se închideau vineri înainte de prânz sedii de întreprinderi, magazine și alte instituții, după ce angajații au fost avertizați telefonic să părăsească locurile de muncă și să plece la casele lor. Prima impresie este că rebelii încearcă să preia cu orice preț controlul asupra aeroportului înainte de alegerile parlamentare de duminică, precizează unii comentatori ucraineni.

Potrivit primăriei din Donețk, în noaptea de joi spre vineri, de la 01:00 au început tirurile din arme de calibru mare, dar nu s-au înregistrat cazuri de distrugeri de locuințe.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe