Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe UE a trimis în zonele afectate de Ebola o navă cu echipamente medicale oferite de 9 țări, inclusiv România

UE a trimis în zonele afectate de Ebola o navă cu echipamente medicale oferite de 9 țări, inclusiv România

Un articol de: |

Uniunea Europeană a trimis în zonele afectate de epidemia de Ebola din vestul Africii o navă cu echipamente medicale oferite de nouă state membre, inclusiv de către România.

UE a promis că va oferi peste un miliard de euro în scopul combaterii epidemiei de Ebola în vestul Africii, informează Comisia Europeană.

"Uniunea Europeană este determinată să contribuie la găsirea unei soluţii împotriva Ebola", a declarat Carlos Moedas, comisarul european pentru Cercetare, Ştiinţă şi Inovare.

În paralel, UE a lansat cea mai mare operaţiune de furnizare a echipamentelor medicale în ţările afectate de febra hemoragică Ebola.

O navă olandeză se îndreaptă spre vestul Africii, având la bord ambulanţe, spitale de campanie, laboratoare şi alte echipamente medicale, funizate de România, Austria, Belgia, Cehia, Finlanda, Ungaria, Olanda, Slovacia, Marea Britanie şi UNICEF.

Citeşte mai multe despre:   UE,   ebola,   echipament medical
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe