Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un cameraman al NBC News s-a infectat cu Ebola în Liberia

Un cameraman al NBC News s-a infectat cu Ebola în Liberia

Un articol de: |

Un american în vârstă de 33 de ani, care lucra în Liberia ca freelancer pentru postul de televiziune american NBC News s-a infectat cu virusul Ebola şi va fi repatriat în curând în Statele Unite, a anunţat postul de televiziune.

Bărbatul "contaminat a fost recrutat pentru a fi al doilea cameraman al corespondentului medical al NBC News, doctorul Nancy Snyderman", detaşată la Monrovia, în Liberia, împreună cu alţi trei angajaţi ai NBC, potrivit sursei citate.

Cameramanul "a început să prezinte simptome miercuri, resimţind oboseală şi dureri. În cadrul unei verificări de rutină a temperaturii, el a descoperit că suferă de o uşoară febră", a continuat televiziunea. "El s-a plasat imediat în carantină şi a solicitat un aviz medical".

Bărbatul a mers într-un centru al Médecins sans frontières, unde a fost supus unui test joi, care s-a dovedit pozitiv.

Acesta este al patrulea american care a contractat Ebola în Liberia. Identitatea cameramanului nu a fost dezvăluită, dar NBC a precizat că acest "lucra în Liberia la diferite proiecte de trei ani".

Citeşte mai multe despre:   cameraman,   nbc news,   ebola,   Liberia
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe