Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un pui de urs din Ucraina, chinuit și răpit pentru a fi vândut ilegal (VIDEO)

Un pui de urs din Ucraina, chinuit și răpit pentru a fi vândut ilegal (VIDEO)

Un articol de: |

În grădina zoologică din Lutsk, Ucraina, un pui de urs de numai patru luni a fost răpit de lângă mama sa, pentru a fi vândut ca mascotă pentru fotografiile cu turiști. Puiul, pe nume Nastasia, e forțat să intre într-o cușcă de transport prea mică, în timp ce plânge și se zbate.

Fundația pentru protecția animalelor Vier Pfoten încearcă să o localizeze pe Nastasia și să o salveze.

În caz contrar, ea va fi pusă în lanțuri și plimbată prin stațiuni pentru ca turiștii să își facă poze cu ea. Este o viață chinuitoare pentru un urs.

Mai mult, „un pui de urs stă cu mama sa în libertate cel puțin doi ani. Când este luat prematur, puiul rămâne traumatizat și suferă de lipsa unei socializări cu semenii lui,” explică directorul proiectului Vier Pfoten din Ucraina, Amir Khalil.

Și în România au existat cazuri de urși ținuți în cuști foarte mici, chinuiți pentru amuzamentul turiștilor, care nu își dădeau seama ce viață îngrozitoare avea animalul.


Pui de urs, răpit de la o grădină zoologică din Ucraina
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Ucraina,   pui de urs,   nastasia,   lutsk,   Gradina Zoologica,   turisti,   Vier Pfoten,   lanturi,   poze,   chinuit
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe